Connect with us

Belföld

Magánlaksértés Kevermesen, biztonsági intézkedés Orosházán

Békés megyében, 2020. április 22-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. április 22-én előállítottak egy férfit, mert előző nap késő este Kevermesen bement egy házba. Az ott lakó férfitől pénzt kért és el akarta kérni a mobiltelefonját is. Csak akkor távozott a házból, amikor a férfi mondta neki, hogy ha nem megy el, hívja a rendőrséget. A 46 éves kevermesi férfi ellen a rendőrség magánlaksértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított.

Orosházán, 2020. április 22-én reggel egy idős nőhöz nem tudott bemenni a gondozója, ezért rendőri segítséget kért. Miután bejutottak hozzá kiderült, hogy a 85 éves asszony azért nem nyitott ajtót, mert elesett és nem tudott felállni. A rendőrség értesítette a mentőszolgálatot és a mentők a nőt kórházba vitték – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!