Lovaskocsi vásárlásból garázdaság lett Battonyán

Battonyán egy idős házaspártól vásárolt két testvér egy lovaskocsit, amiről rövid időn belül kiderült, hogy műszaki hibás. A vevők tisztázni akarták a dolgot, ezért elmentek az eladókhoz, akikkel szóváltásba keveredtek. A vita hevében a házaspár többször megütötte a testvéreket. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.


Egy idős férfi és nő szidalmazott, és többször megütött két testvért 2020. február 9-én 14 óra 15 perc körül, Battonyán. A két férfi a házaspártól vásárolt lovaskocsit, amiről rövid időn belül kiderült, hogy műszaki hibás. A vevők tisztázni akarták a dolgot, ezért elmentek az eladók házához, Battonyára, ahol szóváltás alakult ki közöttük. A vita hevében az idős férfi egy műanyag csővel, míg felesége egy baltanyéllel ütötte meg a könyökükön és a hátukon a testvéreket, akik nem sérültek meg. A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság a garázdaság vétség miatt elrendelt nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és a büntetőeljárás iratait 2020. augusztus 24-én továbbította az ügyészségre.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!