Lopások Kunágotán: őrizetben a gyanúsított

Több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe a rendőrség Békés megyében.

Betöréses lopások elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2019. október 10-én a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság. Az 52 éves L. József a gyanú szerint 2019 áprilisában, Kunágotán két lakóházból lopott. Mindkét helyre úgy jutott be, hogy átmászott a kerítésen. Az egyik ház melléképületének ajtaját a szarufán felakasztva tartott kulccsal nyitotta ki. Egy fűnyírót, ásót, lapátot és vasvillát vitt el onnan, a fűnyírót el akarta adni.


A másik háznál kivágta az egyik ablakon a szúnyoghálót és az épületből szerszámokat, élelmiszereket lopott. Később, 2019 augusztusában a kunágotai szociális központ épületéről 16 méter réz gázcsövet szerelt le. A csövet feldarabolta és leadta egy fémfelvásárlónál. Ezután, 2019. szeptember 11-én 7 óra körül egy óvodából számítógépet, illetve az intézmény udvaráról építőanyagot lopott. A számítógépet a rendőrök a férfi egyik rokonánál megtalálták, lefoglalták és a rokon büntetőjogi felelősségét is vizsgálják.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!