Közösségi oldalaink

Belföld

Lopások gyanúsítottjai rendőrkézen

Kaszaperen egy nyugdíjas nő táskáját, Békésen egy férfi pénztárcáját lopták el, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Kaszaperen és Békésen történt lopások gyanúsítottját állították elő 2019. szeptember 5-én a rendőrök. Kaszaperen két héttel ezelőtt lopták el egy nyugdíjas nő pénztárcáját. A nő a háza egyik szobájában pihent, de az utcakaput és a bejárati ajtót nem zárta be. Mikor felébredt, akkor vette észre, hogy nincs meg az előszobában hagyott táskája, amiben pénz is volt.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. szeptember 5-én előállították azt a férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a lopás elkövetésével. A 46 éves kaszaperi férfi kihallgatásán elismerte, hogy ő surrant be a nőhöz. Ismerte őt, mert korábban alkalmi munkát végzett nála, és többször kért tőle kölcsön. A lopott pénzt elköltötte, a táskát és a pénztárcát pedig elrejtette azon a telephelyen, ahol dolgozik.


Békésen egy férfit loptak meg 2019. szeptember 5-én. Egy étterem előtti teraszon lévő asztalra tette le a személyes dolgait, majd egy rövid időre bement a vendéglátóhelyre. Ekkor egy férfi ellopta a kulcsait és a pénztárcáját. A kulcsokat eldobta, a tárcát hazavitte. Mikor megjelent nála a pénztárca tulajdonosa és kérte vissza a dolgait, először tagadta, hogy azok nála vannak. Végül pénz nélkül ugyan, de a pénztárcát visszaadta. A kulcsokat egy nő találta meg és az egyik közösségi oldal segítségével kereste meg a tulajdonost. A Békési Rendőrkapitányság a 35 éves férfi ellen büntetőeljárást indított.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!