Közösségi oldalaink

Belföld

Lopások és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések Békés megyében

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 12-én, Gyuláról előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint egy nappal korábban egy kötegyáni ház udvaráról ellopott egy segédmotor-kerékpárt. A rendőrök a motort lefoglalták és visszaadják a tulajdonosnak. A 24 éves gyulai férfi ellen lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. július 12-én, Dobozról. A 41 éves férfi előző este egy társasággal egyik barátjánál italozott. A barátja házából az összejövetel idején eltűnt egy videókamera, amit a rendőrök nála találtak meg. A lefoglalt kamerát a rendőrök visszaadják a tulajdonosnak, a 41 éves dobozi férfi ellen pedig büntetőeljárás indult.

Békéscsabán, a Bem utcában, 2020. július 12-én 16 óra 45 perc körül egy személygépkocsi lehajtott az útról és nekiütközött egy szabályosan parkoló autónak. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél alkoholfogyasztást jelzett a szonda. A rendőrjárőrök a békéscsabai férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.


További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!