Közösségi oldalak

Belföld

Lopás Gyulán, kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt történt rendőri intézkedés Vésztőn és Szeghalmon

A Gyulai Rendőrkapitányság 2024. február 16-án lopás miatt büntetőeljárást indított egy gyulai férfi ellen, mert a szomszédos telekről a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül hosszabbítóval átvezette az áramot magához, és körülbelül 100 ezer forint értékű villamosenergiát használt fel.

Vésztőn, a Békési úti buszfordulóban 2024. február 17-én 23 óra után igazoltattak a rendőrök négy fiatal férfit. Egyiküknél alufóliába csomagolt növényi törmeléket és kristályos anyagot találtak. Előállították őket és a drogteszt mindannyiuknál tiltott szer fogyasztását jelezte. A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el és vizsgálják, hogy a társaság tagjai milyen anyagot használtak és ahhoz hogyan jutottak hozzá.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság 2024. február 18-án őrizetbe vett egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a bíróság egy évre, idén december 12-éig eltiltotta ettől. A rendőrök Szeghalmon állították le és igazoltatták, a férfi ellen büntetőeljárás indult – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.