Közösségi oldalak

Belföld

Lopás Békésen, jogosítvány nélküli vezetés Békéscsabán, ittas sofőr Mezőberényben

Békésen, az egyik gyógyszertárból 2022. január 28-án pénzt lopott egy férfi. A Békési Rendőrkapitányság rendőrei a 39 éves gyomaendrődi lakost 2022. január 31-én elfogták és őrizetbe vették.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2022. január 31-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert személygépkocsit vezetett úgy, hogy nincs, soha nem is volt vezetői engedélye. A rendőrök Békéscsabán, a Békési úton állították le és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetéssel gyanúsítható férfit állítottak elő a rendőrök 2022. január 31-én Mezőberényből a Békési Rendőrkapitányságra. A férfit a Vésztői úton állították le és szondáztatták meg. Miután a készülék alkoholfogyasztást jelzett, és a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések is pozitív eredményt hoztak, a 42 éves békési férfi ellen a rendőrök büntetőfeljelentést tettek.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!