Közösségi oldalak

Belföld

Letartóztatásban marad a vitáját csontozó késsel rendező szarvasi hentes

A Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványozta a Gyulai Törvényszék letartóztatást fenntartó határozatának a helybenhagyását annak a szarvasi férfinak az ügyében, akivel szemben emberölés bűntettének kísérlete miatt korábban a Békés Megyei Főügyészség emelt vádat.

 

Az elkövető ellen azért indult büntetőeljárás, mert 2019 nyarán ittas állapotban a kocsmai nézeteltérését egy magánál tartott késsel úgy kívánta rendezni, hogy gyomortájékon szúrta a pultosnő élettársát, aki a férfit rendre intette, miután az a további kiszolgálásának megtagadását követően hangját felemelve méltatlankodott és fenyegetőzött. A megszúrt férfi életét az idejében megkezdett, szakszerű orvosi ellátás mentette meg.

A letartóztatás további fenntartása miatt a vádlott jelentett be fellebbezést, melyet a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség nem ítélt alaposnak, ezért, mivel a vádlott cselekménye 5 évtől 15 évig terjedő szabadságvesztéssel büntethető továbbá korábban erőszakos bűncselekmény elkövetése miatt már elítélték, vonatkozásában a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélyére tekintettel indítványozta a vádlott letartóztatását fenntartó határozat helybenhagyását az ügyben másodfokon eljáró Szegedi Ítélőtábla felé..

A terhelt büntetőjogi felelőssége tárgyában a Gyulai Törvényszék folytatja a bizonyítási eljárást – tájékoztatta portálunkat Dr. Nagyné Dr. Günther Ágnes sajtószóvivő.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna