Letartóztatásban marad a rákóczifalvai emberölés elkövetője

A Szolnoki Törvényszék az aljas indokból, különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntette és más bűncselekmények elkövetésével vádolt rákóczifalvai elkövető letartóztatását továbbra is fenntartotta.


A vád szerint a férfi Rákóczifalván brutális módon három, vele ismeretségi viszonyban álló személy életét oltotta ki oly módon, hogy őket lényegében agyonverte.

A Szolnoki Törvényszék az elkövető letartóztatásának az indokoltságát felülvizsgálta és a szökés, elrejtőzés valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel a férfi letartóztatását továbbra is fenntartotta.

A törvényszék végzése ellen az elkövető védője jelentett be fellebbezést a letartóztatás megszüntetése és a férfi szabadlábra helyezése érdekében.

A másodfokon eljárt Szegedi Ítélőtábla – osztva a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség indítványát – a törvényszék döntésével egyetértve továbbra is indokoltnak tartotta az elkövető letartóztatását, ezért az elsőfokú végzést helybenhagyta – tájékoztatta portálunkat Dr. Lőrinczy György sajtószóvivő.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!