László Attila: A kormány nem a béremelésekbe látja a megoldást, hanem a magyar emberek kifacsarásában

Magyarországon jelenleg a fizikai értelemben végzett munkakörökben (ipar, mezőgazdaság) jelentős munkaerő hiány lépett fel. Amely állapot nem a gazdasági fellendülésnek köszönhető, hanem a tömeges munkaerő elvándorlásnak és a társadalom elöregedésének, jelentette ki László Attila a MÖM elnöke.

László Attila

A keletkezett űrt a magyar munkavállalóknál jobban megfizetett keleti, főleg Ukrajnából érkező vendégmunkásokkal próbálják pótolni. Akik nem jelentenek hosszú távon megoldást, hiszen ők is inkább a kedvezőbb jövedelemmel kecsegtető nyugatra szándékoznak kitelepülni. Magyarország nekik csak egy tranzit állomás. A hazai cigányság és az Erdélyből érkező cigányság pedig csak a legkisebb szellemi és lekötöttségi szintet igénylő munkát képes elvégezni. A velük való próbálkozás az ipari és egyes mezőgazdasági szférába történő integrálásukhoz kudarcot vallott.

Ennek ellenére a kormány még mindig nem a drasztikus béremelésekbe látja a megoldást, hanem a magyar emberek további kifacsarásában. Ez a munkaképes magyar lakosság folyamatos elvándorlását segíti elő, amely a további demográfiai mélyrepüléshez vezet. A magyar gyermekek jelentős része az elkövetkezendő években már nem itthon, hanem Nyugat-Európában fog megszületni és sem ők, sem a szüleik nem fognak már többé hazaköltözni.A magyarságunk Kárpát-medencei megmaradásának egyetlen egy esélye a mielőbbi drasztikus béremelés!

Jelenleg egyedül azzal lehetne megállítani a tömeges kivándorlást és akkor visszatérnének az országba a szülőföldjükhöz, hagyományaikhoz, családjukhoz, egykori barátaikhoz még mindig ezer szállal kötődő magyar emberek.

De miből lesz béremelés?

Véleményem szerint minél hamarabb meg kell állítani a harminc éve tartó politikai szabadrablást!
Azért tartunk itt, mert a felelőtlen vezető politikusok egyéni anyagi érdekei felülírták a társdalom érdekeit.
A privatizációs, majd az uniós pénzek magáncélra történő „átcsoportosítása” felbecsülhetetlen károkat okozott ennek a nemzetnek.

Mr. 45 % és haszonleső bűntársai már képtelenek másban gondolkodni, mint az uniós pénzek visszaosztásban. Ők alkalmatlanok és méltatlanok az ország vezetésére, mert továbbra is az önző érdekeiktől vezérelt gátlástalan módon csapolják le a magyar embereknek szánt anyagi erőforrásokat. Ha csak Dél-Békésre vonatkoztatunk, akkor egy helytartó közpénz lecsapolása, százmilliárdos károkat okozott az itt élőknek és az ország egyik legnagyobb térségi elvándorlását idézte elő. Ezek az árulók a közpénzből jól fizető munkahelyek helyett, milliós családi és magán bankszámlákat hoztak létre és cserébe a földjeiken éhbérét dolgoztatták az embereket.

Én ellenük lázadok, mert ameddig ők vannak hatalmon addig itt nem lesz változás!
Kutyából nem lesz szalonna! Amely régi magyar mondás vonatkozik az elődeikre is.

Vagyis, jól nézzük meg kivel váltunk rendszert, de váltsunk végre!

Close