Közösségi oldalak

Belföld

Közokirat-hamisítás Békésen, kábítószer birtoklás gyanúja Békéscsabán

Békés megyében 2020. december 24-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

A Békési Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. december 24-én 0 óra 30 perc körül Békés közelében megállítottak egy békéscsabai autóst. Az ellenőrzéskor a jármű vezetője egy szerb jogosítványt adott át. A rendőrök megállapították, hogy a vezetői engedély hamis. A 29 éves férfi ellen közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak a nyomozók.

Kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a rendőrjárőrök egy fiatal táskájában 2020. december 24-én 11 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Franklin utcában. A rendőrök a 15 éves fiút orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A nála végzett drogteszt eredménye pozitív lett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség gyanúja miatt nyomozást rendelt el és a lefoglalt törmelék kábítószer hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!