Közlekedési balesetek, őrizetbe vétel és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2019. július 12-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A Gyula és Elek közötti úton, 10 óra 45 perc körül személygépkocsi tehergépkocsival ütközött. A személygépkocsi vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Gyula és Elek közötti úton, személygépkocsi tehergépkocsival ütközött. Fotó: police.hu

Gyulán, a Dobozi út és a Lenkei utca kereszteződésében, 11 óra 40 perckor összeütközött két kerékpáros. Egyikük elesett és könnyebben megsérült.

Szintén Gyulán, a Sarkadi úton, 14 óra körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik személygépkocsinak. Az egyik autó vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Gyulán, a Sarkadi úton, egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik személygépkocsinak. Fotó: police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. július 12-én őrizetbe vett egy budapesti férfit. A 24 éves D. Péter a gyanú szerint az elmúlt hónapokban több száz kábítószert tartalmazó tablettát és növényi törmeléket adott el egy 2019. július 11-én őrizetbe vett fiatalembernek, aki az anyagokat továbbértékesítette. A rendőrség a 17 éves békéscsabai fiúhoz hasonlóan D. Pétert is kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy román állampolgárt 2019. július 12-én reggel a méhkeréki közúti határátkelőhelyről. A férfi személygépkocsit vezetett és belépésre jelentkezett. A határrendészek megszondáztatták, a légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. A 41 éves férfi ellen a Sarkadi Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.