Közlekedési balesetek, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak és elfogatóparancs alapján történt őrizetbe vétel

Békés megyében, 2019. június 12-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Gerla külterületén, 7 óra 20 perckor elesett és súlyosan megsérült egy motorkerékpárral közlekedő férfi.

Békéscsaba határában, a 44-es főút melletti kerékpárúton, 15 óra 15 perc körül elesett egy kerékpáros. A nő könnyebben megsérült.

Gyula külterületén, 16 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi, majd az egyik autó lement az útról és fának ütközött. A balesetnek két könnyű sérültje van.

Elek külterületén, 19 óra 10 perckor egy kanyarodó kerékpáros motorkerékpárral ütközött. A kerékpáros nő megsérült, állapota nem súlyos.

Újkígyóson, az egyik söröző előtt, egy mentőautóban 2019. június 12-én délelőtt egy férfi megütötte az őt ellátó mentőápolót. Az ápoló könnyű sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 64 éves újkígyósi férfi ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt büntetőeljárást indított.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. június 12-én őrizetbe vett egy gyulai nőt. A 68 éves nő ellen a Békéscsabai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot.

Close