Connect with us

Belföld

Közlekedési baleset Mezőberényben, Orosházán és Mezőkovácsházán

Békés megyében 2020. február 15-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Mezőberényben, a Vésztői úton, 4 óra 30 perc körül árokba csúszott egy személygépkocsi. A balesetben a jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült. Emellett a 27 éves vésztői autósnál a kábítószer-gyorsteszt pozitív értéket mutatott.

Mezőberényben, a Vésztői úton, árokba csúszott egy személygépkocsi. Fotó: police.hu

Orosházán, a Kossuth utca és a Széchenyi tér kereszteződésében, 9 óra 45 perc körül egy kerékpárral közlekedő férfi nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsi vezetőjének és összeütköztek. A mentők a férfit, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Mezőkovácsháza külterületén, 22 óra 45 perc körül egy személyautó elsodort egy gyalogos férfit, aki nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

More in Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!