Közlekedési baleset, magánlaksértés, körözés alapján történt elfogás és ittas járművezetés

Békéscsabán, a Mokry utca és a Berényi út kereszteződésében, 2019. szeptember 15-én 8 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. szeptember 15-én őrizetbe vett egy csorvási férfit. A 24 éves fiatalember a tulajdonos beleegyezése nélkül bement egy csorvási ház udvarába és kazánházába. A tulajdonos tetten érte, majd értesítette a rendőrséget. A 24 éves férfi ellen magánlaksértés miatt büntetőeljárás indult.

A Gyulai Rendőrkapitányság 2019. szeptember 15-én őrizetbe vett egy kevermesi férfit, aki ellen a Gyulai Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot hamis vád bűntett elkövetése miatt.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2019. szeptember 15-én Tótkomlósról. A Móricz Zsigmond utcában igazoltatták, segédmotoros kerékpárt vezetett. Az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett nála, és az Orosházi Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések is megerősítették az ittas járművezetés gyanúját. A rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.