Közösségi oldalaink

Belföld

Közlekedési baleset, egyedi azonosító jellel visszaélés és körözés alapján történt rendőri intézkedés

Békéscsabán, a Gyulai úton, 2019. szeptember 13-án 19 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A kerékpáros 8 napon túl gyógyuló csonttörést szenvedett, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.


A gyulai közúti határátkelőhelyen, 2019. szeptember 13-án 16 óra körül egy bolgár férfi kilépésre jelentkezett egy tehergépkocsival, amelyen egy osztrák vámrendszám volt. A határrendészek megállapították, hogy a rendszámot és az ahhoz tartozó forgalmi engedélyt egy másik járműre adták ki. A tehergépkocsi vezetőjét előállították a Gyulai Rendőrkapitányságra, ahol egyedi azonosító jellel visszaélés miatt büntetőeljárás indult.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. szeptember 13-án előállítottak egy gyomaendrődi nőt, akinek a rendőrség tartási kötelezettség elmulasztása miatt rendelte el a körözését. A nőt gyanúsítottként kihallgatták.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!