Közösségi oldalaink

Belföld

Közlekedési baleset Dévaványa és Kardoskút külterületén, ittas járművezetők Békéscsabán

Békés megyében 2019. október 26-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Dévaványa külterületén, 10 óra után néhány perccel, egy személygépkocsi egy balra ívelő kanyarban letért az útról és árokba hajtott. A balesetben az egyik hátul ülő nő súlyos, életveszélyes sérülést, a mellette ülő két utas és az elől utazó nő könnyű sérülést szenvedett.

Dévaványa külterületén, egy személygépkocsi egy kanyarban letért az útról és árokba hajtott- Fotó: police.hu

Kardoskút külterületén, 18 óra 40 perckor egy személygépkocsi elütött egy őzet. Az ütközés következtében a kocsi jobb oldala megrongálódott és az elől utazó nő könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Gőzmalom térről 2019. október 26-án 20 óra 20 perc körül előállítottak a rendőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett és a helyszíni ellenőrzéskor a szonda alkoholfogyasztást jelzett nála.

Szintén ittas járművezetés gyanúja miatt állították elő a rendőrök azt a férfit is, akit 2019. október 27-én, 1 óra 10 perckor igazoltattak a 44-es számú főúton Békéscsaba és Gyula között. Ő is személygépkocsival közlekedett, amikor a rendőrjárőrök megállították és a légalkoholmérés eredménye pozitív lett nála. Mindkét férfinél a további mérések is megerősítették az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellenük és elvették a vezetői engedélyüket.

Az ittas járművezetés növeli a balesetek bekövetkezésének kockázatát. Aki ittasan vezet, nemcsak saját magát, hanem közlekedő partnereit, utasait is veszélyezteti. A rendőrség rendszeresen tart ellenőrzéseket azért, hogy a szabálytalankodókat kiszűrje a forgalomból. Ezért a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság ismételten kéri, hogy ha alkoholt ittak, ne vezessenek!

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!