Közel 160-nal hajtottak Békéscsaba és Gyula között

A 44-es számú főút, Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán két autós is több mint 150-el közlekedett a sebességmérő műszer előtt. A rendőrség ismét felhívja a figyelmet arra, hogy a gyorshajtás Békés megyében is évek óta a vezető baleseti okok között van.

Két autós is 150-nél gyorsabban hajtott el a rendőrség sebességmérő műszere előtt 2020. július 1-jén, Békés megyében, a 44-es számú főút, Békéscsaba és Gyula közötti szakaszán. Ott a megengedett sebesség 110 km/h. Az egyik személygépkocsi sebessége 156, míg a másiké 157 km/h volt, amikor a traffipax felvételt készített róluk.

A gyorshajtás Békés megyében is évek óta a vezető baleseti okok között van. A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy aki nehezen viseli a meleget, ebben az időszakban lehetőleg ne üljön volán mögé! A nagy melegben gyengül a koncentrációképesség, a hőség tompává, figyelmetlenné tesz. A balesetek megelőzése érdekében a legjobb prevenció minden esetben a közlekedési szabályok betartása.

Vigyázzanak magukra, vigyázzanak egymásra!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!