Connect with us

Belföld

Közel 100 tő kendert foglaltak le a rendőrök Hunyán egy házban

Hunyán, egy házban 98 tő, a gyanú szerint kábítószert tartalmazó kendernövényt és szárított növényi törmeléket foglaltak le a rendőrök. A férfit, aki a nyomozás eddigi adatai szerint termesztette és fogyasztotta a növényeket, a rendőrség őrizetbe vette – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak a szarvasi rendőrök 2020. február 26-án, Hunyán, egy házban. A nyomozók az épületben házkutatást tartottak és 98 tő kendernövényt foglaltak le. A növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. Az élő tövek mellett szárított növényi törmeléket is lefoglaltak a rendőrök. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozói a 36 éves dorogi férfit kábítószer birtoklása bűntett elkövetésével gyanúsítják és őrizetbe vették. A lefoglalt kendernövények és szárított növényi törmelékek hatóanyag-tartalmát a rendőrség igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!