Körözés alapján történt elfogás és lopások gyanúsítottjainak előállítása

A Békési Rendőrkapitányság rendőrei 2020. augusztus 6-án 23 óra 15 perc körül, Mezőberényben elfogtak egy férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 30 éves férfi nem kezdte meg a rá, lopás miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztése, illetve garázdaság miatt kapott fogházbüntetése letöltését. A rendőrök L. Tibort Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Lopással gyanúsítható férfit állítottak elő a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. augusztus 6-án. A 47 éves szeghalmi férfi néhány héttel korábban, Szeghalmon motoros fűkaszát lopott egy ház udvaráról. A kaszát a rendőrök lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak, így a kár megtérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 47 éves férfi ellen büntetőeljárást indított.

A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. augusztus 6-án elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint 2020. július 22-éről 23-ára virradó éjjel Sarkadon betört egy temető ravatalozójába és ellopott onnan egy fűkaszát. A gépet a rendőrök lefoglalták, a férfi ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.