Körözés alapján intézkedtek a rendőrök Mezőhegyesen és Dobozon

Békés megyében, 2020. április 23-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.


Két eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök 2020. április 23-án, Békés megyében. Először Mezőhegyesen, 9 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy 17 éves fiút, aki engedély nélkül jött el egy békési gyermekotthonból. Ezért a Békési Rendőrkapitányság eltűnés miatt elrendelte a fiú körözését.

Ezután Dobozon, 19 óra 45 perc körül igazoltattak a körzeti megbízottak egy 17 éves lányt. Őt szintén eltűnés miatt kereste a Gyulai Rendőrkaptányság, mert a lány kivonta magát egy eleki lakásotthon felügyelete alól. A rendőrök mindkét esetben biztonságba helyezték a megtalált fiatalokat és visszavitték őket azokba az otthonokba, ahol élnek – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!