Könnyű sérüléssel járó ütközés Újkígyós külterületén, elfogás Gyomaendrődön és előállítás Békéscsabán

Újkígyós külterületén, 2019. augusztus 12-én, 17 óra 45 perc körül egy Újkígyós felől Szabadkígyós irányába tartó személygépkocsi balra kanyarodás közben összeütközött a neki szemből érkező autóval. A balesetben a kanyarodó gépkocsi vezetője könnyebben megsérült.

Újkígyós felől Szabadkígyós irányába tartó személygépkocsi balra kanyarodás közben összeütközött a neki szemből érkező autóval. Fotó: police.hu

Gyomaendrődön, 2019. augusztus 12-én a helyi rendőrőrs rendőrei elfogtak egy férfit. A 31 éves K. László ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Békéscsabán, a Földvári utcában, 2019. augusztus 12-én 8 óra körül egy férfi korábbi sérelme miatt kiabált egy férfival, szidalmazta, majd késsel a kezében fenyegette őt. A rendőrök az erőszakosan viselkedő férfit előállították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close