Könnyű sérüléssel járó közlekedési baleset és egyedi azonosító jellel visszaélés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Békéscsabán, az Andrássy út és a Munkácsy utca kereszteződésében, 2019. október 31-én 8 óra 45 perc körül összeütközött egy személygépkocsi és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Gyulai úton, 2019. október 31-én 15 óra körül ellenőriztek a rendőrök egy személygépkocsit és annak vezetőjét. A gépkocsin nem a rá kiadott forgalmi rendszám, hanem egy másik jármű hatósági jelzése volt. A rendőrök az autó vezetőjét előállították, a férfi ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!