Közösségi oldalak

Belföld

Kondoroson, Lőkösházán, valamint a Békéscsaba és Kétegyháza közötti úton helyszíneltek a rendőrök

Békés megyében 2022. február 1-jén három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Kondoroson, a Hősök útja és az Iskola utca kereszteződésében 13 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinek. Összeütköztek és a kerékpáros könnyű sérülést szenvedett.

Lőkösházán, 15 óra 25 perckor egy kerékpáros lány az Eleki útról balra kanyarodott a Dózsa György utcára, de nem vette észre, hogy mögötte érkezik egy mezőgazdasági gép. Kikanyarodott elé és a traktor elütötte. A 15 éves lány megsérült, de állapota nem súlyos.

Végül 18 óra 50 perckor felborult egy Békéscsaba felől Kétegyháza irányába tartó személygépkocsi. Az autó vezetője nem az útviszonyoknak és a látási viszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott, ezért lesodródott a bal oldali útpadkára, majd amikor visszatért az útra, felborult és végül a jobb oldali árokban állt meg. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.