Kocziha Tünde: VolNER-nek gyorsan meg kellett szólalni a szennycsatornán, miután kijöttek a közvélemény-kutatási adatok

Az esküszegő megélhetési képviselőnek gyorsan meg kellett szólalni a Tv2 nevű szennycsatornán, miután kijöttek a legfrissebb közvélemény-kutatási adatok, amely szerint csökkent a Fidesz népszerűsége, és a Mi Hazán nevű gittegylet se mozdul az 1-2%-ról, ellenben a Jobbikkal melynek támogatottsága nőtt, a Fideszes, és a Mi Hazánk-os lejáratások ellenére is.

A TV2 tények nevű “műsorában” arról beszéltek, hogy a Jobbikban már tiltva van a nemzeti ruhák viselete, mert az nem tetszik Gyurcsány Ferencnek. Mindezt maga VolNER János támasztotta alá olyan “komoly” érvekkel, hogy hogyan változott az elmúlt 30 évben Sneider Tamás öltözködési stílusa, és ezzel együtt természetesen az ideológiai nézete is, mire eljutott odáig, hogy levesse a díszmagyart Gyurcsány kedvéért.

Furcsamód éppen azt a VolNER-t aggasztja ez, akit az évtizedes ismeretségünk alatt soha nem láttam bocskaiban, és akinek a helyi vezetője azzal az idióta agyszüleménnyel vádolt meg a minap egy facebookos hozzászólásban, hogy én az egyik tüntetésen piros bocskaiban tojással dobálóztam. Értem én, hogy gyorsan meg kellett szólalni a szennycsatornán, miután kijöttek a legfrissebb közvélemény-kutatási adatok, amely szerint csökkent a Fidesz népszerűsége, és Volnerék pártja se mozdul az 1-2%-ról, ellenben a Jobbik támogatottsága nőtt, de tényleg ilyen ostobaságokat kell mondani?

– írja közösségi oldalán Kocziha Tünde békéscsabai önkormányzati képviselő.

Close