Közösségi oldalak

Belföld

Kisteherautó és egy személygépkocsi ütközött össze Gyomaendrőd és Körösladány között

Békés megyében, a Gyomaendrődöt Körösladánnyal összekötő úton, 2020. március 5-én 9 óra 15 perc körül kisteherautó ütközött össze egy személygépkocsival.

Beküldött olvasói felvétel

A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta. A Gyomaendrőd felől közlekedőket Dévaványa felé terelik, míg a Körösladányból érkezők Köröstarcsa irányába tudják elkerülni a baleset helyszínét – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Beküldött olvasói felvétel

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

12:54

Félpályán megindult a forgalom Gyomaendrőd közelében

A mentők az autó vezetőjét könnyű, utasát pedig súlyos sérüléssel vitték kórházba. A rendőrség a helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást 11 óra 37 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

15:55

Befejeződött a helyszínelés Gyomaendrőd külterületén

A félpályás útlezárást a rendőrség 2020. március 5-én 15 óra 30 perckor feloldotta, a forgalom zavartalanul halad. A baleset okát és körülményeit a Szarvasi Rendőrkapitányság vizsgálja – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!