Kilépett a Jobbikból László Attila

Portálunkhoz eljuttatott közleményében tudatja Lászó Attila, hogy tájékoztatást küldött a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnökségének, miszerint kilép a pártból.

László Attila tájékoztatója:

Adjon az Isten!

Ezúton tájékoztatlak benneteket döntésemről, amelynek értelmében a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagjaként a továbbiakban nem folytatok politikai szerepvállalást és kilépek a párt tagságából.

A közéleti tevékenységem során mindig törekedtem arra, hogy külön válasszam a pártpolitikát a civil közéleti szerepvállalásomtól, amely véleményem szerint hellyel-közzel rendben is volt és nem is ez az elsődleges szempont a döntésemben.

Viszont az utóbbi időszakban egyre gyakrabban szembesültem azzal a helyzettel, hogy a Jobbik tagságom miatt a civil társadalmi szerveződéseink hátrányos megítélésben részesülnek, illetve Jobbikos szervezetként vannak elkönyvelve. Ezzel szemben persze lehet érvelni, hogy nem így van, illetve tudom, hogy nem így van, de ettől még a megítélésünkön ez nem változtat semmit.

Szeretném ha számotokra is egyértelmű lenne, hogy ez nem a Jobbik ellen irányuló lépés annak ellenére, hogy az utóbbi időszak irányvonalával már azonosságot vállalni nem tudok.

A régi barátságok, remélem megmaradnak!

A pártok, mozgalmak és civil szerveződések valójában lehetőségek és eszközök a kezünkben, amelyek elsősorban a céljaink elérését hivatottak elősegíteni. De amelyik eszköz már nem segíti, hanem akadályozza a közzösségeink fejlődését, céljaink elérését azt meggyőződésem szerint el kell engedni.

Szebb jövőt!
László Attila Tibor