Közösségi oldalaink

Belföld

Kilenc személygépkocsit adott át használatra a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a polgárőrségnek.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság 2019. szeptember 4-én kilenc volt rendőrségi szolgálati gépkocsit adott át használatra a polgárőrségnek, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az ünnepélyes átadáson dr. Polyák Zsolt r. dandártábornok, Békés megye rendőrfőkapitánya elismerően szólt a polgárőrök rendőrséget segítő és a közbiztonság fenntartását, erősítését szolgáló önkéntes munkájáról. Kiemelte, hogy a rendőrség Békés megyében is számít a polgárőrökre, az elmúlt években kialakult jó együttműködést a továbbiakban is szeretnék fenntartani.

A Békés Megyei Polgárőrök Szövetségének elnöke, Gyarmati Sándor köszönetet mondott azért, hogy a rendőrség támogatja a tevékenységüket. A szolgálati gépkocsik nagyban segítik majd a járőrszolgálatot ellátó önkéntesek munkáját.

Az autók közül hatot Békés megyében használnak majd a polgárőrök, Dobozra, Mezőhegyesre, Kevermesre, Békésre, Tótkomlósra és Kötegyánba kerülnek a gépkocsik. A fennmaradó három autó pedig Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településeken segíti majd a polgárőrök tevékenységét.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!