Két személyi sérüléssel járó közlekedési baleset és két elfogás

Békés megyében, 2019. június 27-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Gyulán, a Kossuth Lajos utcában, 10 óra 45 perc körül egy balra ívelő kanyarban letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. A balesetben az autó vezetője könnyű sérülést szenvedett. Három órával később, Békéscsaba külterületén egy motorkerékpárral közlekedő férfi fékezés közben megcsúszott és elesett. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Gyulán, a Kossuth Lajos utcában, egy balra ívelő kanyarban letért az útról és villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi. Fotó: police.hu

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. június 27-én 8 óra 45 perc körül elfogtak egy nőt, akinek lopás miatt körözését rendelte el a Gyulai Rendőrkapitányság. A 41 éves nőt a rendőrök előállították és kihallgatták.

Mezőberényben, a Köröstarcsai úton, 2019. június 27-én 15 óra körül elfogtak a rendőrjárőrök egy korábban lopásért elítélt mezőberényi férfit. A 29 éves férfit Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Close