Két közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel

Gyomaendrőd külterületén, 2019. szeptember 23-án 5 óra 10 perckor érintőlegesen összeütközött két tehergépkocsi. Az egyik jármű felborult és a vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Andrássy úton, 2019. szeptember 23-án 12 óra 30 perc körül egy forgalmi okból fékező autóbuszon elesett és könnyebben megsérült egy álló utas.

A Békési Rendőrkapitányság 2019. szeptember 23-án őrizetbe vett két edelényi, és egy miskolci férfit, akik a gyanú szerint korábban társaikkal az országban több helyen közüzemi szolgáltató munkatársainak adták ki magukat, így fosztottak ki idős embereket. Társaikat a Békés megyei rendőrök már a múlt héten, 2019. szeptember 17-én, Pest megyében elfogták, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!