Közösségi oldalak

Belföld

Két közlekedési baleset, egy őrizetbe vétel

Békés megyében 2021. november 22-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Az Elek és Kétegyháza közötti úton 9 óra 30 perc körül egy kistehergépkocsi – feltehetően a vezető rosszulléte miatt – letért az útról és fának ütközött. A jármű vezetője súlyos sérülést szenvedett.

Másfél órával később Újkígyóson, az Árpád utcában egy elektromos kerékpárral közlekedő nő elé kiszaladt egy kutya. A nő már nem tudta kikerülni az állatot, elütötte, majd elesett és könnyű sérülést szenvedett. A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják.

Csalásokkal gyanúsítható férfit vett őrizetbe 2021. november 22-én a Szeghalmi Rendőrkapitányság. A 33 éves csányi férfi az egyik közösségi oldalon hirdetett meg különböző dolgokat és azoktól, akik vásárolni szerettek volna tőle azt kérte, hogy előre utalják el a vételárat. A pénz megérkezését követően azonban nem küldött semmit a vevőknek. A nyomozás eddigi adatai szerint ötven ember csapott be ezzel a módszerrel. A Szeghalmi Rendőrkapitányság vizsgálja, hogy vannak-e további sértettjei a csalás sorozatnak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.