Két baleset, körözés alapján elfogás és kábítószer birtoklás gyanúja miatt történt rendőri intézkedés

Békés megyében 2019. április 26-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Békéscsabán, a Berényi út és a Zrínyi utca kereszteződésében, 14 óra 10 perckor egy személygépkocsi kerékpárúton közlekedő kerékpárossal ütközött. A kerékpáros férfi súlyosan megsérült. Mezőberény külterületén, 19 óra körül egy személygépkocsi egy balra ívelő kanyarban letért az útról és árokba borult. A jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.


A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. április 26-án előállítottak egy dombrádi férfit, aki ellen garázdaság miatt az egyik budapesti kerületi rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A 21 éves férfit gyanúsítottként kihallgatták.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy férfinél 2019. április 26-án, Sarkadon. A 26 éves fiatalember a Munkás utcában, az úttesten gyalogolt, amikor igazoltatták a rendőrök. A zsebében két kisebb alufólia csomagban növényi törmelék volt, amit a rendőrök lefoglaltak. A fiatalember elismerte, hogy kábítószert fogyasztott. A rendőrök előállították mintavételre és büntetőfeljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close