Két baleset egy elfogás

Békés megyében, 2019. november 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán, a Lencsési úton, 2019. november 21-én 7 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpárral közlekedő nőnek, aki a biciklije csomagtartóján vitt egy nyolc éves kisfiút. A balesetben a nő és a gyermek is könnyű sérülést szenvedett.

Orosházán, a Könd utcában, 2019. november 21-én 17 óra 45 perc körül úthibába hajtott és elesett egy kerékpáros férfi. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Sarkadon, 2019. november 21-én 11 óra 15 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy sarkadi nőt, akinek körözését rendelte el lopás bűntett miatt a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság. A 24 éves nőt a rendőrök előállították a Sarkadi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!