Közösségi oldalak

Belföld

Két autós, illetve a velük utazók verekedtek össze Gyula és Sarkad között

Békés megyében 2022. május 11-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Garázdaság miatt intézkedtek a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2022. május 11-én délután, Sarkad közelében. Gyula és Sarkad között, az egyik buszmegállóban két autós, illetve a velük utazók szólalkoztak össze. Mindez azután történt, hogy az autósok Sarkad felé tartottak, és az elől haladó kocsiból szemetet dobtak ki. Az üres cigarettás doboz a hátul haladó gépkocsi szélvédőjére esett, ezért annak vezetője intett az előtte haladónak, hogy álljon meg. Amikor ez megtörtént, szóváltás alakult ki a két gépkocsivezető, illetve utasaik között, és a vita tettlegességig fajult. A rendőrök vizsgálják a konfliktus körülményeit, az abban résztvevők szerepét. Két férfit gyanúsítottként kihallgattak – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!