Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

A Szeghalmi Rendőrkapitányságra 2024. április 27-én reggel tett bejelentést egy nő arról, hogy előző este Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában, egy dohánybolt elől elvitték a lezárt kerékpárját. A rendőrök hamar felderítették a bűncselekményt, megtalálták a kerékpárt és a lopás gyanúsítottját is.

Békéscsabán, egy sörözőben 2024. április 27-én késő délután egy vendég ellökte a felszolgálónőt, mire egy másik vendég a nő védelmére kelt és bántalmazta támadóját. A pultos könnyű sérülést szenvedett, a verekedő férfiak ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított.

Betört egy tanyába egy férfi 2024. április 27-én, Medgyesbodzáson. Befeszítette az ajtót és több dolgot elvitt. A tulajdonos este fél 8-kor tett bejelentést a bűncselekményről, a rendőrök nem sokkal később el is fogták a gyanúsítottat. A lopott dolgok többségét megtalálták nála, lefoglalták és visszaadták a tulajdonosnak.

A Szarvasi Rendőrkapitányság 2024. április 27-én őrizetbe vett egy nőt, mert lopott egy szarvasi boltból. A biztonsági őr tetten érte és a rendőrök tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Csorváson, a Bem utcában 2024. április 28-án 12 óra 30 perc körül fának, majd kerítésnek ütközött egy személygépkocsi. Az autó vezetője nem sérült meg, tovább tudott menni a járművel. Miután a rendőrök megtalálták és előállították, megszondáztatták. Kiderült, hogy a gyanú szerint ittasan vezetett, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Újkígyóson, a Kossuth utcai sportpálya mellékhelyiségében 2024. április 28-án késő este egy férfi több mindent összetört. Vízcsöveket, szifonokat, vécétartályt, lámpákat, villanyvezetékeket gipszkarton falat rongált meg. A 38 éves férfi ellen a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárás indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.