Kerékpárlopás és garázdaság Gyulán, utcán verekedő nőt és férfit állítottak elő Battonyán

Két bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit fogtak el a rendőrök 2020. december 15-én Gyulán. A 48 éves férfi 2020. május 8-án 20 óra körül Sarkadon, a buszpályaudvaron ordítozott, több szemetest felborított. Pár hónappal később szintén a buszpályaudvarról elvitt két lezárt kerékpárt. A Sarkadi Rendőrkapitányság garázdaság és lopás bűncselekmények gyanúja miatt indított eljárást ellene. A két biciklit a nyomozók lefoglalták tőle, és visszaadták a tulajdonosoknak.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. december 15-én Battonyán, a Hősök teréről előállítottak egy nőt és egy férfit, mert korábban Battonyán, a Hunyadi János utcában összeverekedtek. A rendőrség a 31 éves nő és a 33 éves férfi ellen garázdaság miatt indított büntetőeljárást – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!