Kék hírek Békés megyéből

Közlekedési balesetek, közokirat-hamisítás és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedések, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Békés megyében, 2019. augusztus 6-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Gyopárosi úton, 10 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi, az egyik autó vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Kunágota külterületén, 12 óra 37 perckor egy személygépkocsi összeütközött egy elé kanyarodó kerékpárossal. A kerékpáros férfi olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

Fotó: police.hu

Szarvas külterületén, 14 óra 40 perckor összeütközött két személygépkocsi, a balesetnek egy könnyű és egy súlyos sérültje van.

Fotó: police.hu

A gyulai közúti határátkelőhelyen 2019. augusztus 6-án 19 óra 30 perc körül egy német honosságú személygépkocsival belépésre jelentkezett egy román állampolgár. A férfi egy belga vezetői engedélyt adott át az ellenőrzését közösen végző magyar és román határrendészeknek, akik megállapították, hogy az okmány hamisítvány. A 43 éves román állampolgár ellen a román hatóság indított eljárást.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 6-án, Sarkadon és Csanádapácán. Sarkadon, a Losonczi utcából 16 óra 45 perc körül állítottak elő egy személygépkocsi-vezetőt, mert az alkoholszonda ittasságot jelzett nála. Csanádapácán, a Széchenyi utcában pedig egy 19 óra 20 perckor igazoltatott, szintén személygépkocsival közlekedő férfinál lett pozitív a légalkoholmérés eredménye. Mindkét esetben további két mérés is megerősítette az ittas járművezetés gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfiak vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellenük.

Close