Kábítószer birtoklása miatt történt rendőri intézkedés Szarvason, lopás Békéscsabán

Kábítószer birtoklása gyanúja miatt tartottak házkutatást a rendőrök 2019. szeptember 10-én egy szarvasi férfinál. A családi ház udvarán, a garázs mögött négy tő kendert találtak, a növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. A nyomozók mind a négy tövet lefoglalták. A Szarvasi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el és a növények hatóanyag tartalmát, valamint azt, hogy a férfi fogyasztott-e kábítószert, igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Szarvason, egy családi ház udvarán, a garázs mögött négy tő kendert találtak, a növények a gyanú szerint kábítószert tartalmaznak. Fotó: police.hu

A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2019. szeptember 10-én előállítottak egy férfit, aki a gyanú szerint három nappal korábban Békéscsabán, a Szent István térről ellopta egy 12 éves fiú hangszertáskáját. A táskát, amiben egy klarinét mellett pénztárca és telefon is volt, akkor vette el, amikor a fiú néhány percre őrizetlenül hagyta. A rendőrség a 47 éves férfi ellen büntetőeljárást indított, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.