Közösségi oldalak

Belföld

Június 11-től a lakosság számára is megnyílik a békéscsabai strand

A mai napon megkezdődött az Árpád Gyógy- és Strandfürdőben a felkészülés a létesítmény fokozatos megnyitására

– közölte Szarvas Péter Békéscsaba polgármestere.

Első lépésben 2020. június 4-től a Békéscsabai Előre Úszó Klub és a Csabai Csirekfogók Vízilabda Klub sportolói tarthatják meg edzéseiket az 50 méteres medencében az érvényben lévő higiéniás szabályok betartásával.

Később, a sportolói használat tapasztalatait is figyelem véve, az élménymedence és gyermekmedence üzembe helyezését követően, 2020. június 11-től a lakosság számára is megnyílik a strand. A fürdőbe lépésre a Felső-Körös sor felőli bejáraton lesz lehetőség. A Nemzeti Népegészségügyi Központ ajánlása szerint a veszélyhelyzet időtartama alatt a termálvizes medencék, a szauna, beltéri medence kivételével az 50 méteres medence és az élménymedence, gyermekmedence áll majd a fürdőzők rendelkezésére.

A fokozott higiéniai követelmények betartása érdekében a beltéri öltözők, a zuhanyzók és az illemhelyek nem használhatók. A hatályos szabályozások alapján a fürdő korlátozott létszámban vehető igénybe, a létesítmény területén ugyanabban az időben maximum 560 vendég tartózkodhat.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!