Közösségi oldalak

Belföld

Jogsi nékül vezetőt és egy saját édesanyját fenyegető férfit vettek őrízetbe

Két férfit vett őrizetbe a rendőrség. Egyikük engedély nélkül vezetett, a másik férfi megszegte a távoltartó határozat szabályait, zaklatta, fenyegette az édesanyját.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2021. június 7-én szabálysértési őrizetbe vett egy férfit, mert személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy nincs jogosítványa. A rendőrök Békéscsabán, a Hargita utcában állították le. A rendőrkapitányság munkatársai engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Fenyegette édesanyját egy férfi 2021. június 7-én Eleken. A 21 éves férfi a nő hívására érkező rendőrökkel is agresszív volt, rájuk támadt. Miután zaklatás miatt büntetőeljárás indult ellene és ideiglenes megelőző távoltartó határozatban megtiltották neki, hogy felkeresse az édesanyját, újra megjelent nála és ismét fenyegette őt. A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit a határozat megszegése miatt szabálysértési őrizetbe vette és a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják. A hivatalos személy elleni erőszakért pedig feljelentették az ügyészségen.