Közösségi oldalak

Belföld

Jelentős kárral végződött a céges buli

Kerítésének ütközött egy személyautó Orosházán. A kocsi vezetője elhajtott a helyszínről, mint később kiderült azért, mert ittasan ült volán mögé. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Nagy durranásra figyeltek fel egy ház lakói 2022. december 20-án 0 óra után néhány perccel Orosházán. Kimentek az udvarra és látták, hogy a kerítésük megrongálódott, és egy autós éppen elhajtott onnan. Az összetört kocsi első lökhárítója a helyszínen maradt, a bejelentés után a rendőrök az azon lévő rendszám alapján kezdték el keresni az autót, illetve a vezetőjét. A férfit rövid idő alatt megtalálták és megszondáztatták. Felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan ült a volán mögött, amit nem is tagadott.

Elmondta, hogy céges buliból tartott hazafelé, de megcsúszott a járművel és nekiment a kerítésnek. Elismerte, hogy nem az útviszonyoknak megfelelő sebességgel hajtott. Nem sérült meg, az autójában és a kerítésben azonban jelentős kár keletkezett. Az Orosházi Rendőrkapitányság a 28 éves orosházi férfi ellen büntetőeljárást indított. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2023. március 1-jén továbbították az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!