Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés, körözés és lopás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2021. február 27-én 19 óra 15 perc körül Körösladányban, az Arany János utcában. Egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinál jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A körösladányi férfit a rendőrök előállították a Szeghalmi Rendőrkapitányságra. Ott további két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök az 53 éves férfi ellen büntetőfeljelentést tettek.

Orosházán, a Március 15. térről 2021. február 27-én előállítottak a rendőrjárőrök egy nőt, aki ellen garázdaság miatt a Karcagi Járásbíróság adott ki elfogatóparancsot. A 28 éves kunmadarasi nőt a rendőrök az Orosházi Rendőrkapitányságon gyanúsítottként kihallgatták.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. február 27-én 12 óra 30 perc körül előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint Mezőhegyesen bement egy üzlet irodájába és pénzt vitt el onnan. Az 57 éves mezőhegyesi férfi ellen a rendőrkapitányság lopás miatt büntetőeljárást indított – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírei

YouTube csatorna