Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés gyanúja Gyomaendrődön, rongálás miatt történt rendőri intézkedés Vésztőn

Békés megyében, 2020. augusztus 30-án személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 30-án 2 óra 15 perc körül, Gyomaendrődön, a Szabadság téren. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. Az 56 éves férfit a rendőrök előállították, majd miután a Gyomaendrődi Rendőrőrsön végzett további légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Rongálással gyanúsítható férfit állítottak elő a Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. augusztus 30-án, Vésztőről, ahol előző este, a Kossuth Lajos utcában a 18 éves férfi betörte egy parkoló tehergépkocsi szélvédőjét. A 18 éves vésztői férfi ellen büntetőeljárás indul – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!