Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés gyanúja Mezőberényben és Geszten

Békés megyében, 2020. május 1-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. május 1-én 16 óra 30 perc körül Mezőberényben, a Zrínyi utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A mezőberényi férfit a rendőrök előállították, majd miután a Békési Rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Geszten, a Petőfi Sándor utcában, 2020. május 1-én 20 óra 45 perc körül egy személyautó letért az útról és villanyoszlopnak ütközött. A balesetben senki nem sérült meg, de a jármű vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. A rendőrjárőrök ezért orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték a gödöllői férfit, aki ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a jogosítványát – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!