Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés gyanúja Kevermesen, elfogás Kétegyházán, garázdaság Szeghalmon

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. augusztus 31-én 0 óra 15 perc körül, Kevermesen, a Március 15. utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. Az autóst a rendőrjárőrök előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért elvették a jogosítványát, és büntetőfeljelentést tettek ellene.

A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei 2020. augusztus 31-én 10 óra 30 perc körül, Kétegyházán elfogtak egy lőkösházi férfit, aki megpróbált elbújni a rendőrök elől. A házában, egy szekrénysor mögött bútorlapból alakított ki egy rejtekhelyet, amit ruhákkal takart el. A 35 éves férfi oda állt be, amikor a rendőrjárőrök keresték. Több pénzbírságot nem fizetett be, ezért a Gyulai Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki ellene, emellett lopás miatt a Gyulai Rendőrkapitányság is körözte. A férfit a rendőrök előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Szeghalmon, az Újtelep XII. utcából, 2020. augusztus 31-én 22 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök három férfit, mert egy büfé előtt verekedtek. A dulakodásban két férfi megsérült. A Szeghalmi Rendőrkapitányság garázdaság miatt nyomozást rendelt el, és a rendőrök vizsgálják, hogy kinek milyen szerepe volt a konfliktusban.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!