Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán, körözés alapján intézkedtek Gyulán

Békés megyében 2021. január 19-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Békési úton 2021. január 19-én 19 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben senki nem sérült meg, de az egyik autó vezetője elment a helyszínről. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei fél órán belül megtalálták azt a 22 éves magyarbánhegyesi nőt, aki a gyanú szerint a járművet vezette. Az alkoholszonda pozitív értéket jelzett nála, ezért a rendőrjárőrök orvosi vizsgálatra és mintavételre vitték. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit és a nő büntetőjogi felelősségének kérdését.

Sarkadon 2021. január 19-én 14 óra körül elfogtak a rendőrök egy sarkadi férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 27 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrjárőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.