Ittas járművezetés és kábítószer birtoklás gyanúja Békéscsabán, pedig eltűnt, idős férfit találtak meg Gyomaendrődön

Békés megyében 2019. február 21-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. február 21-én 8 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Szarvasi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett közigazgatási bírság megfizetésére is kötelezték, mert úgy közlekedett, hogy túllépte a megengedett sebesség határt.

Békéscsabán, 2019. február 21-én 13 óra előtt néhány perccel a rendőrök előállítottak egy békéscsabai férfit, akinél a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A nála tartott házkutatás során a nyomozók kábítószer gyanúját keltő tablettát találtak. A Békéscsabai Rendőrkapitányság kábítószer birtoklás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a 20 éves békéscsabai férfi ellen. A rendőrség a lefoglalt tabletta kábítószer hatóanyag tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg.

Eltűnésről érkezett bejelentés 2019. február 21-én 14 óra 45 perc körül, Békés megyében a rendőrségre. Gyomaendrődi otthonából ment el ismeretlen helyre egy idős férfi. Egy járművezető, aki Csárdaszállás és Gyomaendrőd között látta kerékpározni a 83 éves férfit, értesítette a rendőröket. Nem sokkal később, 16 óra körül a férfit megtalálták és visszavitték a lakásába, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close