Közösségi oldalak

Belföld

Ittas járművezetés Békéscsabán, lopás gyanúja Gyomaendrődön

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. október 19-én, 21 óra 15 perc körül Békéscsabán, a Békési úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A gyulai férfit a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indul vele szemben eljárás, mert jogosítvánnyal nem rendelkezik.


A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. október 19-én előállítottak egy gyomaendrődi férfit, aki a gyanú szerint 2020 nyarán két helyről is lopott Gyomaendrődön. Először betört egy üzletbe, ahol átkutatta a helyiséget és az egyik fiókból pénzt vett ki. Néhány héttel később pedig bemászott egy ház udvarára, ahonnan egy lezáratlan kerékpárt hozott el. A nyomozók lopás elkövetésével gyanúsítják a 30 éves férfit és büntetőeljárást indítottak ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!