Ismét közröhej tárgyává tette magát a szarvasi polgármester Babák Mihály

Szarvas polgármestere, Babák Mihály ismerős lehet az olvasónak, ő az, aki már sportot űz a meredek és kifogásolható kijelentésekből.


Ezúttal a helyi Szarvas TV-nek adott interjút, ahol a koronavírussal fertőzöttekre is szánt egy mondatot:

Aztán hogyha kiderül, hogy valaki covidos lett, mert megvan a tesztje, vagy karanténban van, akkor pedig úgy kell kezelni, mint a leprást!

A Fidesz hívja vissza a covidosokat leprásozó polgármesterét!

– reagált a kijelentésre Lukács László György, a Jobbik alelnöke, országgyűlési képviselője.

“Amikor százak halnak meg minden egyes nap, ezrek betegeknek meg és kerülnek kilátástalan helyzetbe, amikor egy ország küzd és próbál kilábalni a járványból, a Fidesz emberei ismét bebizonyítják, hogy az emberség, az együttérzés szikrája sem szorult beléjük. Aki megbélyegzi a városában lévő betegeket, az alkalmatlan. Aki beteg embereken gúnyolódik és a kiszolgáltatott embereket megveti, leprásként kezeli, annak nincs helye a közéletben. Márpedig a Fidesz szarvasi polgármestere, Babák Mihály ezt tette. A Fidesznek ezért nincs más választása: haladéktalanul hívja vissza a polgármesterét!”

– közölte a politikus.

16:25

Időközben Babák Mihály egy megszólítás nélküli levelet küldött több szerkesztőségnek. A megszólítás nélküli levelet a maga teljes valójában közöljük.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!