Közösségi oldalak

Belföld

„Így közlekedtek Ti” – Óvodákból és általános iskolákból beérkezett munkákat értékelt a zsűri

Az „Így közlekedtek Ti” című rajzpályázatra a Békés megyei óvodákból és általános iskolákból beérkezett munkákat értékelte a zsűri Békéscsabán. A gyermekek feladata az volt, hogy alkotásaikkal felhívják a figyelmet a különböző közlekedési szabályok betartásának fontosságára.

Az ORFK – Országos Baleset-megelőzési Bizottság 2020-ban „Így közlekedtek Ti” címmel hirdetett rajzpályázatot. A gyermekeknek 2-3 fős csoportokban kellett a közlekedési szabályok betartásának fontosságát bemutató, nagyméretű rajzokat készíteniük. Békés megyében 40 általános iskolából és 23 óvodából 430 rajz érkezett a rendőrkapitányságokra.

Képgaléria

A zsűri 2020. április 1-én Békéscsabán, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányságon értékelte a munkákat. Az alkotások közül Ván Hajnalka művészettörténész és Csépai Ingrid r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának alosztályvezetője választotta ki a 33 legszebb, és a pályázat üzenetét legszemléletesebben bemutató munkát. Közülük kerül ki az első három helyezett rajz.

Emellett rendőrkapitányságonként további 3-3 mű alkotói különdíjban részesülnek. A legjobban sikerült alkotásokat digitális kiállítás formájában lehet majd megtekinteni, az eredmények kihirdetése pedig hamarosan a Facebook közösségi oldalon történik. További információkért kövessék a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Információs Portált!

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!